2018-2019 Güz Dönemi Sosyal Sorumluluk Projeleri

TARİHİ VE YERİ

ELDE EDİLEN SONUÇLAR

Teknosel Hayat

Teknoloji bağımlılığının sosyal hayatımız üzerine olan etkilerini araştırmak ve ortaya koymak.

Bu amaçla Zonguldak Esas 67 Burda AVM’de iki gün stand kurulup anketler yapılmıştır.

Gülçin Kırcı

Oğuzhan Polat

Betül Sarıoğlu

Büşra Köle

08.12.2018

09.12.2018

Zonguldak Esas 67 Burda AVM

Anket çalışmasına katılan kişilerin büyük bir kısmında farkındalık yaratılmıştır.

Sağlıklı Bir İnsan Sağlıklı Bir Hava

Tütünün insanlar üzerindeki maddi ve manevi zararı hakkında insanları bilinçlendirmek.

Bu amaçla Zonguldak Yeşilay Müdürlüğünden bir uzmana Zonguldak Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesinde konu ile ilgili bilinçlendirme semineri verdirilmiştir.

Ayşenur Kılıç

Ali Can Sarıtaş

Muhammed Çakır

Handenur Yılmaz

11.12.2018

Zonguldak Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi

Konferansa katılan öğrenciler sigaranın zararları konusunda bilinçlendirilmişlerdir.

Bağımlı Olma Özgür Ol

Ülkemizde günden güne yaygınlaşarak insanlara ve çevresindekilere zarar veren uyuşturucu maddelere karşı, içinde bulunduğumuz toplumu bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak.

Bu amaçla üniversitemizde üç konferans düzenlenmiştir.

İlki Üniversitemiz Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuray Atasoy tarafından (13.12.2018) ikincisi ve üçüncüsü Zonguldak Merkez İlçe Toplum Sağlığı Merkezinden Çiğdem Sancak Bölük ve  Ayşe Aslan tarafından (14.12.2018) verilmiştir.

Sinem Saltabaş

Ulaş Özdede

Can Yıldırım

Mustafa Kaçmaz

Seda Özer

13.12.2018

14.12.2018

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi

Konferansa katılan katılımcılar madde bağımlılığının zararlı sonuçları konusunda bilinçlendirilmişlerdir.

Yıkık Hayatlar

Alkol bağımlılığının aile içinde yarattığı sorunları ortaya koymak ve aile birliğinin yıkımına nasıl sebep olduğunu ortaya koymaktır. Bu amaçla bir kısa film hazırlanıp üniversitede öğrencilere gösterilmiştir.

Büşra Nur Tok

Müge Yıldız

Beyza Doğan

Seda Bayram

Onur Soykan

25.12.2018

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi

Gösteriyi izleyen katılımcılar alkolün zararlı sonuçları konusunda bilinçlendirilmişlerdir.