Prof. Dr. Baki Hazer Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Ekim 2020 tarihinde PLOS Biology dergisinde “Updated science-wide author databases of standardized citation indicators” başlıklı makalede “Dünyanın en etkili bilim insanları” listesi yayınlanmıştır.

En etkili bilim insanları listesinde, Üniversitemizden 2018 yılında emekli olan ve halen Kimya Bölümünde bilimsel çalışmalarına devam eden, lisansüstü öğrenci yetiştiren ve ders veren Prof. Dr. Baki Hazer yer almıştır.

Prof. Dr. Baki Hazer, 23 yıl Kimya Bölümünde çalıştıktan sonra emekli olmasına rağmen, akademik çalışmalarına büyük bir azim ile devam etmekte ve tecrübesi ile bölüm öğretim elemanlarına ve öğrencilere her yönden rehber olmaktadır. Kendisini bu başarısından dolayı kutluyor, daha nice yıllar akademik çalışmalarını sürdürmesini diliyoruz.

Kimya Bölüm Başkanlığı